Du er landet på Bidetang.dk, det helt rigtige sted at finde Probuilder skævbider. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Probuilder skævbider tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Probuilder skævbider 160 mm.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Probuilder skævbider 160 mm.” fås til 63,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skridsikker, 2-komponent håndtag.
Sort elektro finish overflade.
Længde: 160 mm….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: PROBUILDER Skævbider Vde 160mm

  • Dagens pris: 134,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Probuilder

Sidste produkt på vores liste er PROBUILDER Skævbider Vde 160mm som vi har fundet til 134,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Robust skævbider med 2-komponent håndtag med soft grip.
Hovedet er fuldt poleret lakeret for rustbeskyttelse og er lavet af induktionshærdet stål.Skævbidderen har garanteet elsikkerhed 1000V-VDE/IEC 60900: 2004.
VDE/GS certifikat.
Du køber derfor en rigti…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Probuilder skævbider i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Probuilder skævbider:

Dyreste Probuilder Skævbider på listen er PROBUILDER Skævbider Vde 160mm fra Proshop.dk med en pris på 134.00. Billigste udvalgte Skævbider er Probuilder skævbider 160 mm. som du kan købe for 63.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 70.05 kr. – de 2 Probuilder Skævbider vi har fundet koster i gennemsnit 98.98 kr.
Ovenstående Probuilder Skævbider data og priser er hentet fra 2 butikker (Davidsenshop.dk, Proshop.dk). Alle Probuilder Skævbider tilbud er opdateret i dag 01-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skævbider guides:

Fandt du ikke det rigtige Skævbider blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skævbider: